Monster iSport Victory

posted in: Allmänt | 0

Monster_iSport_Intensity_earphones_35582383_01Det finns ett stort behov av vattentåliga hörlurar nu för tiden. Jag har länge varit på jakt efter ett par lurar som uppfyller mina väldigt höga krav. Här är några saker som mina nya lurar måste leva upp till:

  • Riktigt bra ljud
  • Passar bra i öronen
  • Lång sladd (eller trådlösa)
  • Vattentäta

Kan äntligen ha hittat mina nya lurar faktiskt. Monster har tagit fram en modell som heter iSport Victory som ser riktigt schyssta ut. Formen på de är lite annorlunda och det sägs att de är riktigt sköna att ha i öronen en längre tid. Ljudet tror jag knappast man kan klaga på då de alla Monster-lurar jag testat tidigare har stått för fläckfritt ljud.

Försöker nå ut till någon som har testat dessa tidigare och kan intyga om att de är så bra som det sägs. I så fall blir det nog till att beställa ett par och testa.

Leave a Reply