Jag kan jobba hemifrån när jag vill!

posted in: Allmänt | 0

Det finns många som ser arbetsplatsen som meningen med livet och dagens höjdpunkt. Att varje dag gå till jobbet, samma tider, samma rutiner varje dag. Jag är inte en av dessa. Jag tycker inte att det är dagens höjdpunkt att gå till jobbet. Jag är heller inte mycket för de gemensamma fikarasterna eller lunchrasterna. Mina kompisar har jag inte på jobbet utan utanför arbetsplatsen.jobba hemifrån

Därför sade jag upp mig från mitt jobb i våras. Jag jobbar istället hemifrån åt ett företag som heter Alpnaering. För mig har möjligheten att jobba hemifrån inneburit en positiv utveckling för mig som människa. Jag lägger upp mina dagar precis som jag själv vill, och det finns inga krav på hur mycket jag måste jobba. Allt handlar om hur mycket pengar som jag vill tjäna. Vill jag ta sovmorgon så gör jag det, vill jag inte jobba hemifrån så kan jag gå till ett fik eller bibliotek och jobba där. Flexibelt helt enkelt.

Ett jobb hemifrån innebär oerhört många fördelar. Åtminstone för mig. Såklart passar inte ett sådant jobb alla människor, men det passar mig väldigt bra. Vad är det då jag jobbar med? Som jag tidigare nämnde så är anställd av Alpnaering. Mitt jobb hemifrån på Alpnaering går ut på att sälja företagets produkter. Beroende på hur mycket jag säljer så tjänar jag pengar.

Jobbet som återförsäljare är varierande och väldigt flexibelt, jag får påverka hur mina arbetsdagar ska se ut och det är något som jag värderar väldigt högt. Det passar säkerligen inte alla, men för mig är det optimalt. Det bra med mitt jobb är att man kan välja att antingen jobba med det på heltid, eller ha det som extrajobb. Du kan alltså jobba hemifrån bara några timmar i veckan utöver ditt ordinarie jobb. Bra va? Lite extra fickpengar behövs ju alltid! Eller hur?

Leave a Reply