Har smartphones nått sin peak?

posted in: Allmänt | 0

iphone

Den senaste tiden har telefonjättarna kommit ut med en del nyheter men både apple och samsung har blivit dissade i media. Apple blev ju som ni säkert vet sågade för att de tar bort aux-ingången i iphone 7 och att hörlurarna därmed blir väldigt dyra. Samsung har ju däremot fått dra tillbaka Galaxy Note 7 efter att den innehåller farliga ämnen.

Det känns som att mobiltelefonshypen är över och att företagsjättarna har svårt att producera något som får samma respons som tidigare. Det är helt normalt att produktutveckling mättar av på ett sådant vis och att nya produkter då känns lite krystade. Frågan är bara vilken teknisk pryl kommer revolutionera här näst.

Vi har sett smart-klockor och VR-glasögon, men det känns som att det inte har blivit sådant genomslag…. vad tror ni?

Leave a Reply